L’exposició que presenta el Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia de la Diputació de Barcelona pren com a punt de partida la paraula "Gràcies", concepte i paraula que configuren tota la imatge gràfica, la línia expositiva i el tractament dels continguts. I d’aquesta manera, el primer que trobem és la divisió dels àmbits expositius en les lletres de "Gràcies".

Els plafons independents, formaran la paraula "Gràcies" i així, en un llenguatge metafòric, comunicarà al visitant que no es pot ser cívic només en una lletra, és a dir, en un sol àmbit. Per ser cívic cal fer la paraula sencera cal complir amb la paraula "Gràcies", cal complir amb tots els àmbits integrats en l’exposició.

És el ciutadà qui, amb el seu recorregut per l’exposició, amb la seva conducta diària, complementarà la paraula "Gràcies" i serà realment una persona cívica.

Atenció: Dins de les Jornades de Portes Obertes de la setmana de la Ciència que es celebrarà el proper diumenge dia 15 de novembre, hi haurà una activitat gratuïta per a tothom a les 12 del migdia al Museu de la Pell: Vine al taller de baldufes!

Volem fer conèixer moltes històries sobre un joc universal molt antic i modern; en el taller es pintarà cadascun la seva baldufa i aprendrà a fer-la ballar de la mà d’experts del Museu de la Torneria de Torelló.

Obertura de l’exposició del 12 de novembre de 2009

Horari: de dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 16.30 a 21 h; dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14 h. Dilluns tancat. Més informació: 93 804 67 52