L'assemblea d'OSAN-Endavant ha emès un comunicat adherint-se a la posició de la CUP de Capellades en contra de l'arribada del vol corporatiu a la comarca de l'Anoia, concretament a l'aeròdrom d'Igualada-Òdena.

El col·lectiu critica que "es destina un gran esforç a un petit sector privat en contra de projectes més socials per al sector públic i d'interès general", i considera que "ens volen instaurar un projecte que només pretén afavorir les classes més benestants". Endavant remarca que, com que els llocs de treball que es necessiten per fer l'aeroport corporatiu són "altament qualificats", no significaran "una baixada de l'atur a la comarca, sinó que això es donarà en molt poca magnitud". La segona veu d'alerta que fa el col·lectiu és les conseqüències ambientals: "hi haurà un impacte acústic important a les poblacions situades al seu entorn, fet que provocarà afectacions negatives a les persones que viuen als municipis propers". En el comunicat s'afegeix que "el desenvolupament i ampliació de l'aeròdrom (amb el conseqüent desplaçament de l'autovia A2) afectarà negativament la pagesia i comportarà una pèrdua de terres de conreu".

Endavant insta a "donar suport només a aquelles infraestructures que estiguin consensuades amb la gent que viu al territori".