Una vintena de membres del sindicat Comissions Obreres (CCOO) de l'Anoia van manifestar-se ahir al matí davant de les instal·lacions del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de Vilanova del Camí. Els manifestants van exhibir senyeres i van cridar consignes contra el president Zapatero i contra la retallada dels drets laborals i socials.

Durant la concentració, es va lliurar fulls informatius als treballadors que accedien a les dependències o en sortien on s'explica la situació generada amb les mesures del govern i se'ls convoca a la manifestació anunciada per a dissabte a les 5 de la tarda a la plaça Universitat de Barcelona.

L'acció s'inscriu en el marc de la campanya de CCOO La mobilització continua. El sindicat va fixar el dia com a jornada de concentració en empreses i institucions per tal d'expressar les protestes i fer una crida a la manifestació de dissabte a Barcelona. CCOO-Anoia ha organitzat autocars per traslladar els manifestants de la comarca a la capital catalana. La sortida serà dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, des de l'estació d'autobusos d'Igualada.