Els sindicats han qualificat d'"inacceptables" les condicions de trasllat ofertes per Vanity Fair als seus treballadors d'Igualada. L'empresa americana, propietària de la històrica Vives Vidal, portarà la producció a l'Hospitalet de Llobregat a principi del 2011, cosa que suposarà allunyar 62 quilòmetres el lloc de treball per als operaris igualadins. En aquest moment, les negociacions estan "pràcticament bloquejades".

La qüestió és que el 80% de la plantilla -115 treballadors- resideix a Igualada i el cost de desplaçament diari suposa un "increment de més del 20% del cost d'anar a treballar", segons fonts d'UGT de Catalunya.

Les mateixes fonts expliquen que Vanity Fair "no vol parlar de la presentació d'un expedient de trasllat", cosa que comportaria unes obligacions per part de l'administració, sinó que prefereix parlar de "mobilitat". CCOO ha lamentat en un comunicat la "falta de temps" per negociar les qüestions relacionades amb el trasllat, com ara la modificació d'horaris i el pagament de dietes, entre altres aspectes.