Anna Maria Sánchez Carrera, alcaldessa de Capellades els darrers quatre anys per CiU, abandonarà el càrrec complint únicament quatre anys de mandat. El que era un secret de domini públic les últimes setmanes es va fer oficial dimecres passat a la nit. Sánchez, de 31 anys, reprèn la seva vida professional com a advocada i cedeix el testimoni al fins ara regidor de Promoció Econòmica, Marcel·lí Martorell.

Martorell, a l'Ajuntament des del 1999, amb l'anterior alcalde de CiU, Xavier Bartrolí, va agrair la confiança als membres del partit a Capellades i assumeix "el repte". Tant la mateixa Anna Maria Sánchez com el vicepresident del Parlament, Lluís Corominas, van elogiar el candidat i el van instar a "assolir la majoria absoluta".

Felicitació per la Bassa

Martorell, en la seva intervenció, va felicitar l'alcaldessa sortint per la gestió de la recent crisi de la Bassa. Sánchez va afirmar que a l'Ajuntament de Capellades no li tremolarà el pols a l'hora de sancionar les empreses responsables de la fuita d'aigua de l'aqüífer, encara que en depenguin molts llocs de treball: "quan fa falta, els hem ajudat; si fa falta, els sancionarem". D'altra banda, els consistoris afectats -la Pobla, Carme i Capellades- estudien mesures en relació amb els danys rebuts.