Durant el proper curs, totes les escoles públiques de Montbui tindran la sisena hora. L'alcalde montbuienc Teo Romero ha anunciat aquesta setmana que les escoles de la població mantindran aquesta hora lectiva.

Inicialment es plantejava des del Departament d'Ensenyament que només el CEIP Montbou, com a escola rural, i el CEIP Antoni Gaudí tinguessin l'aplicació de la sisena hora. El CEIP García Lorca va estar durant setmanes pendent de si s'aplicaria o no. Segons l'Ajuntament "es va instar a la Generalitat de forma unànime a garantir la sisena hora a totes les escoles del municipi" i aquesta petició finalment ha estat acceptada pel Departament de la consellera Irene Rigau.

"En temes socials no volem ni un pas enrere. Davant un govern que fa retallades indiscriminades Montbui vol plantar cara sempre que es vulguin malmetre temes socials" assegura Teo Romero. El batlle lamenta que "fins i tot en l'educació es plantegin retallades" i ara "ens acabem veient celebrant el fet de mantenir el que ja teníem".