Una setmana després de l'èxit de les Botigues del Rec, en la seva cinquena edició, l'històric barri igualadí tornarà a estar en l'epicentre de l'agenda festiva de la ciutat. Dissabte que ve al matí, en el marc dels actes de Sant Faust, la segona festa major de la vila, l'Associació Amics del Rec organitza diversos actes a l'entorn del Museu Comarcal de la Pell, en col·laboració amb la Coll@nada.

Les activitats arrencaran a les 10 del matí, amb una cercavila amb el grup de percussió Protons junt als Petits diables d'Igualada -que portaran les bèsties Xerric i el Bufarot-, Diables d'Igualada que portaran el Drac d'Igualada i Cabrons de Vilanova del Camí amb el grup de percussió Moltaxamba. La cercavila començarà a Cal Font, passarà pel centre de la ciutat i acabarà al museu de la pell, on tots els grups faran les seves respectives actuacions. Al Museu, mentrestant, s'hi faran diversos tallers d'aprenentatge de l'artesania amb pell i paper, com també de plàstica: fer espelmes de sal i un taller de maquillatge de cares.

La dibuixant Pilar Carballo també serà al museu per fer tallers de moixigangues i capgrossos. David i Àngel Laguna, per la seva banda, mostraran jocs tradicionals i com construir instruments reciclant materials. Durant la matinal, a 1/4 d'1, hi haurà l'estrena del nou espectacle de la companyia teatral De Parranda, amb l'igualadí Joel Grau.