Un any més, el barri igualadí de Fàtima ho té tot a punt per obrir aquesta nit la viscuda celebració de la Setmana Santa amb el format tradicional. La primera de les tres processons organitzades per la Confraria de Fàtima començarà avui a les deu de la nit davant la parròquia per recórrer a pas lent l'avinguda de Nostra Senyora de la Pietat, amb l'acompanyament de la banda de tambors i trompetes.

Després d'aquesta processó, dedicada a Nuestro Padre Jesús Nazareno i María Santíssima de los Dolores, la intensa interpretació cristiana continuarà l'endemà, divendres, a les nou del vespre, amb el mateix recorregut dedicat al Santo Entierro i María Santísima de los Dolores. Finalment, diumenge serà el torn de la tercera i última processó de Nuestro Señor Resucitado, aquest cop al migdia.

La de Fàtima serà el preludi de la celebració del Sant Crist d'Igualada de la setmana que ve. Tot i això, demà, Divendres Sant, un viacrucis commemorarà la suor de sang a les 11 del matí a l'església del Roser, abans de les vespres solemnes del dilluns de Pasqua a la basílica de Santa Maria.