Greu situació

Benach diu que o es posa remei al finançament o Catalunya entrarà en un camí de no retorn

 17:44  

El president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, ha alertat de la greu situació en relació al nou model de finançament. En una entrevista al programa 'El suplement' de Catalunya Ràdio, Benach ha dit que 'o es posa remei al finançament o Catalunya entrarà en un camí de no retorn'. Ha insitit a assenyalar que és 'urgent' arribar a un acord de finançament i les conseqüències de no obtenir un bon pacte serien 'nefastes' perquè, segons ha assegurat, la qualitat de vida dels ciutadans es veurà greument afectada si no s'obté el finançament que necessita el país.

ACN El president del Parlament ha alerta de l'extrema gravetat de la situació econòmica catalana i de la necessitat 'urgent' d'un nou model de finançament, Segons ha subratllat Benach, 'el tema del finançament de Catalunya és tan extremament greu que o s'hi posa remei aviat, ràpid i amb una bona solució, o el país entrarà en un camí de no retorn'.

Benach ha afirmat que les conseqüències de no obtenir un bon pacte serien 'nefastes' perquè, segons ha dit, la qualitat de vida dels ciutadans es veurà greument afectada si no s'obté el finançament que necessita el país. Així mateix, ha assegurat que la falta de recursos provocarà problemes en l'aplicació de les lleis socials, minvarà la qualitat del mercat laboral i impedirà la internacionalització de les empreses catalanes.

Benach també ha destacat que per aconseguir un nou finançament autonòmic es necessita la implicació de les institucions polítiques i també la de la resta de la societat, com els empresaris i sindicats.

El Trànsit
AmpliarAmpliar informació
El Trànsit a la ciutat
AmpliarAmpliar informació

Estat de Rodalies R4

L'últim El més llegit

Eleccions EUA 2016

Eleccions EUA

Camí cap a la Casa Blanca

Republicans i Demòcrates comencen la lluita per escollir el successor d'Barack Obama

 

Cronologia

Terrorisme a Europa

Atemptats a Europa

El terrorisme islamista ha atemptat al continent europeu en nou ocasions des dels atacs de l'11-M a Madrid, l'any 2004.

 

Calendari laboral i escolar 2017/2018

Calendari laboral 2017 a Catalunya

Calendari Laboral 2018 a Catalunya

Aquí pots consultar tots els dies festius a Catalunya i el calendari escolar 2017/18

 

Enllaços recomanats: Premis cinema