Els detinguts són dos ciutadans marroquins, Samir L. I Rachid. L, de 28 i 25 anys i veïns de la localitat. L'actuació també va comportar l'aixecament de quatre actes per tinença de drogues, dues per tinença d'armes i una per infraccions documentals i en matèria de seguretat.

Samir L. és el propietari de l'establiment, on també treballava l'altre detingut. En el dispositiu policial hi van participar efectius de la Policia Local de Salt i els Mossos d'Esquadra.

Arran del dispositiu també van aixecar també quatre actes administratives per tinença de substàncies estupefaents -haixix, bàsicament-; dues actes per la tinença d'armes, una navalla i un pal de defensa del propietari de l'establiement; i una acta, aixecada per la policia administrativa per infraccions documentals i en matèria de seguretat, perquè hi havia unes taules i una màquina de tabac bloquejant una sortida d'emergència.

Els dos detinguts, que tenen antecedents, van passar aquest divendres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona i van quedar en llibertat.