Dues dones van perdre la vida ahir després de desprendre's unes roques de grans dimensions i terra des de 40 metres d'altura a la platja del penya-segat de Los Gigantes, al sud-oest de Tenerife, segons va informar el Centre Coordinador d'Emergències i Seguretat 112. Les víctimes mortals són M. A. O., de 57 anys i nacionalitat britànica, i M. V. A. R., de 34 anys i veïna d'Arona, al sud de l'illa, segons va informar la Guàrdia Civil. La identificació de la víctima de nacionalitat britànica va ser possible gràcies a un passaport que es trobava entre les seves pertinences, va afegir el cos de seguretat en un comunicat.

La Guàrdia Civil també va informar que els primers testimonis obtinguts en el lloc van apuntar que hi podria haver un matrimoni a la zona, encara que aquest extrem no va poder ser confirmat. L'esllavissada podria haver afectat entre quatre i sis persones, que haurien quedat sepultades sota la runa. Els gossos rastrejadors no van detectar cap víctima més, i les tasques de desenrunament es van realitzar "a bon ritme", malgrat que les pedres i la terra arriben gairebé a cinc metres d'altura.

Més de cent efectius dels serveis d'emergència es van desplaçar al lloc, entre bombers, sanitaris, policies i equips de rescat. A més, de quatre bombes pesades.