L'Audiència Provincial de Madrid ha condemnat a dos anys i mig a un fals organitzador de càstings per dos delictes d'abús sexual comesos contra dues de les noies que es van posar en contacte amb ell a través d'una pàgina web.

La Secció Setena considera a Luis G.R. responsable en concepte d'autor de dos delictes d'abús sexual. Així, per la seva responsabilitat, haurà d'indemnitzar amb 10.000 euros a cadascuna de les seves víctimes. A més, la Sala l'absol de dos delictes d'abús sexual en grau de temptativa i d'altres dos d'usurpació de l'estat civil, dels quals havia estat acusats per la Fiscalia i pels quals sol·licitava una pena de vuit anys de presó.

La sentència considera provat que l'acusat va concebre l'any 2002 un pla per a procurar-se cites amb joves amb la finalitat de mantenir amb elles contactes i relacions sexuals, fent-los creure que era una persona vinculada al món de l'espectacle. Per a això, va inserir anuncis en diferents pàgines d'Internet, utilitzant noms de directors de cinema, productors, representants d'actrius o d'agències de models, així com d'entitats, el que facilitava el contacte amb ell com primer pas per a assolir el seu propòsit.

Aquest programador oferia a les aspirants a actrius realitzar pel·lícules amb escenes de sexe "pujadetes de to" que havien d'assajar a casa seva, i a les models contractes amb la prestigiosa agència italiana Francine Modeling Agency.

Operava des de l'ordinador de la seva empresa, per la qual cosa aquesta va poder després lliurar un informe a la policia sobre els e-mails que va enviar i va rebre. Les víctimes, que eren majoritàriament actrius, contactaven amb ell a través dels anuncis que penjava en pàgines d'Internet relacionades amb el món del cinema. Després d'un primer contacte, hi quedava a "el Oso y el madroño" de la Puerta del Sol.