La defensa de l'expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música i principal implicat en la trama de desviament de diners de l'entitat, Fèlix Millet, va assegurar ahir que el seu client ha estat "víctima" d'escoltes a l'Agrupació Mútua, "com tantes altres persones, i mai responsable".

En un comunicat, el portaveu dels advocats assegura que Millet "no té absolutament res a veure" amb la troballa d'un micròfon ocult a la seu barcelonina de l'asseguradora, i va negar qualsevol possible vinculació amb la instal·lació, enregistrament i escoltes "que poguessin haver-se fet" amb el micro trobat a la planta de la presidència. "Pel que sembla, aquestes escoltes es van instal·lar, com a mínim, des de fa més d'un any, coincidint amb el cessament de l'anterior conseller delegat", pel que, en tot cas, segons el comunicat, Millet "també n'haurà estat víctima".

L'empresa encarregada de l'escorcoll va trobar el micròfon en un fals sostre i connectat a un cable de 40 metres que acabava en un magatzem annex i al qual es podia connectar a una gravadora