Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre joves, un dels quals menor, com a presumptes autors de la mort d'un jove de 18 anys, d'origen peruà i nacionalitat espanyola, al barri barceloní de Sants la nit del 6 de maig passat, segons que va informar ahir en un comunicat la policia autonòmica.

Els detinguts són Renny Joslor S. M., de 23 anys i nacionalitat veneçolana; Jean Hiroito E. O., de 19 anys i nacionalitat peruana; Anthony T. S., de la mateixa edat i també de nacionalitat peruana, i un quart detingut, menor d'edat.

La víctima va rebre diverses punyalades durant l'agressió de la qual va ser objecte cap a les 23.00 hores al carrer Rosés del barri de Sants de Barcelona, quan un grup de joves se li va abalançar i el va agredir a puntades de peu, a cops d'ampolla i a ganivetades, segons van explicar en el seu moment a Efe diversos veïns i testimonis.

Pel que sembla, la víctima havia vist el partit del Barça contra el Chelsea en un bar amb un grup d'amics i en dirigir-se a casa va ser objecte del mortal atac.