L'exdirectora general del Palau de la Música Rosa Garicano ha recorregut davant els jutjats laborals el seu acomiadament perquè considera que, si accepta aquest fet, reconeixeria "una culpabilitat que no tinc", segons que afirma en un comunicat fet públic ahir.

Garicano assegura que en els seus 25 anys de serveis laborals a diverses institucions relacionades amb el Palau "mai no vaig tenir coneixement de les actuacions irregulars" de Fèlix Millet i Jordi Montull.

"No he participat, consentit o beneficiat", afirma Garicano, de les suposades irregularitats dels dos exalts responsables del Palau de la Música i "tampoc no he percebut cap quantitat que no respongui a les retribucions estipulades en els meus contractes, que tenen el seu reflex en els rebuts oficials de salaris", sosté en el comunicat.

Després de recordar que no ha estat citada fins ara en la causa oberta que se segueix contra Millet i Montull , considera que no pot acceptar dimitir com li han demanat els actuals responsables de l'entitat cultural "perquè seria tant com reconèixer una culpabilitat que no tinc".

Davant aquesta negativa, Garicano va ser acomiadada el mes d'octubre passat, una situació laboral que ha recorregut davant els tribunals laborals.