La policia francesa no sap si l'assassí de set persones a Tolosa i que està atrinxerat a casa seva des de fa prop de 30 hores continua viu o ha mort. El ministre francès d'Interior, Claude Guéant, ha reconegut aquest dijous que fa hores que el jihadista Mohamed Merah no dóna senyals de vida i que els agents han escoltat dues explosions dins l'immoble que no saben d'on provenen. "Vull morir amb les armes a la mà", hauria advertit a tres quarts d'onze d'aquest dimecres a la nit. "I després, tot i que al llarg de tota la nit hem intentat tornar a contactar-lo, per veu i per ràdio, no hem obtingut cap resposta per part seva", ha informat Guéant, que reconeix que "és molt estrany".

El setge del cos d'elit RAID de la policia francesa al domicili de Merah continua aquest dijous amb "maniobres d'intimidació" per "pressionar-lo psicològicament": els agents han anat fent detonacions cada hora, destruint la porta principal i les finestres de l'edifici, per deixar entrar el fred, i obrint un forat als murs perquè l'assassí de set persones no s'adormi i s'entregui. "La nostra prioritat és que es rendeixi, entregar-lo a la justícia, i viu, esperem que continuï viu", ha confiat Guéant.

"És molt estrany que no haguem vist absolutament cap moviment, no s'ha produït cap moviment aquesta nit", ha admès Guéant, que també ha informat que els agents de la policia han escoltat dos trets dins la casa de Merah.