La policia ha detingut aquest dijous a la nit, hora local, un sospitós com a presumpte autor de l'atemptat de dilluns la marató de Boston, segons informa el diari 'The Boston Globe', que cita fonts de coneixedores de la investigació. Mentrestant, la policia busca un altre sospitós que podria estar encerclat en un perímetre de 20 illes de cases a la zona de Watertown. Tant en aquesta zona com a la de Cambridge, a una desena de quilòmetres, viuen aquesta matinada escenes de caos després d'un tiroteig l'Institut de Tecnologia de Massachussetts (MIT) i una persecució amb el resultat d'un policia mort. Les autoritats, però, encara no han relacionat oficialment el tiroteig amb l'atemptat de dilluns.

L'FBI assegura que encara és aviat per relacionar els fets d'aquesta matinada amb els atemptats de Boston. Un dels sospitosos detinguts té menys de 30 anys, segons el rotatiu nord-americà.

La policia manté encerclades vint illes de cases mentre busca un segon sospitós dels atemptats a la zona de Watertown, on les autoritats han demanat que es desconnectin els telèfons mòbils. Testimonis de la zona del barri han explicat al 'The Boston Globe' com al voltant de la una de la matinada s'han sentit explosions al barri i han començat a aparèixer dotzenes de cotxes i furgonetes policials.

D'altra banda, en el tiroteig al MIT, a a zona de Cambridge, ha mort un policia després de rebre múltiples trets, quan passaven pocs minuts de tres quarts d'onze, hora local. La policia ha alertat als estudiants que segueixin tancats als seus apartaments i que no surtin ja que la situació al carrer és "extremadament perillosa".