El govern català ha acordat avui la contractació de 842 places per reforçar als equips d'extinció i prevenció d'incendis en la campanya forestal entre juny i octubre, pel que segueix reduint el nombre de contractacions, que l'any passat van ser 937 i 1.111 en l'any 2012.

Segons ha informat avui el govern català, en el marc del Programa Campanya Forestal per a 2014 s'autoritzarà la contractació dels recursos humans necessaris per cobrir un total de 842 llocs de treball.

Els nous contractes, amb una durada màxima de sis mesos, serviran per reforçar la campanya forestal d'aquest estiu, entre l'1 de juny i el 31 d'octubre.

La principal missió dels nous contractats serà donar suport operatiu a les dotacions dels parcs de bombers i unitats de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments en els mesos en els quals s'intensifica l'activitat a causa d'un major risc d'incendi forestal.

També portaran a terme tasques de vigilància en zones forestals, recolzaran les tasques de caràcter auxiliar al cos de Bombers i oferiran suport administratiu en la campanya forestal.