L'Exèrcit israelià va trobar a prop de la ciutat palestina d'Hebron els cossos sense vida dels tres estudiants d'una escola religiosa desapareguts el 12 de juny passat quan feien autoestop a Cisjordània. Des d'aleshores, milers de soldats israelians rastrejaven tot Cisjordània a la recerca d'Eyal Yifrah, de 19 anys, Gilad Shaar, de 16, i Naftali Fraenkel, també de 16 anys i amb passaport dels EUA, amb l'esperança de trobar-los amb vida.

Els cadàvers van ser localitzats ahir a l'àrea de Khirbet Aranava, molt a prop del poble de Beit Kahil, una zona de terrasses agrícoles i vegetació frondosa on els soldats havien centrat els seus esforços els últims dies després de rebre informació d'intel·ligència. Poc després de trobar-se els cossos es van sentir trets a la zona.

El gabinet de seguretat del govern israelià, que encapçala el primer ministre, Benjamín Netanyahu, estava reunit a l'hora de tancar aquesta edició per decidir les mesures a adoptar avant de l'Autoritat Nacional Palestina (ANP) i el moviment Hamàs.

Hamàs va afirmar que considerarà Israel responsable de qualsevol escalada de violència i va advertir Netanyahu que "les portes de l'infern s'obriran per a ell" si emprèn una guerra a Gaza.