Les tempestes dels darrers dies deixaran pas durant el cap de setmana a dos dies de tranquil·litat i sol, preparant-se per tornar de cara a dilluns. Així, aquest dissabte, hi haurà domini de l'ambient assolellat amb cel serè o poc ennuvolat. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu. A banda, hi haurà algun interval de núvol baix a punts del litoral, en especial a partir del vespre.

De precipitacions do se n'esperen.

Diumenge, durant el matí s'imposarà l'ambient assolellat en conjunt, tot i que arribaran alguns núvols alts al terç oest del país. A partir de migdia augmentaran els núvols alts i prims d'oest a est que puntualment deixaran el cel enteranyinat. A banda, creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu Occidental, alhora que la nuvolositat augmentarà a Ponent. En aquests sectors el cel tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat. Independentment, fins a primeres hores del matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos al litoral sud.

A partir de la tarda s'esperen xàfecs al Pirineu i Prepirineu Occidental, més continuats de cara al vespre. De manera més aïllada podran afectar punts de Ponent. En general seran d'intensitat entre feble i moderada. Localment aniran acompanyats de tempesta.