Les investigacions iniciades després de les denúncies realitzades per Victòria Álvarez, exnòvia de Jordi Pujol Ferrusola, apunten al fet que la família Pujol va ingressar presumptament 3,4 milions en un mes en un banc d'Andorra i la dona de Jordi Pujol, Marta Ferrusola, i quatre dels seus fills van fer onze ingressos al país pirinenc el Nadal del 2010, segons va publicar ahir el diari El Mundo.

El vicesecretari de Coordinació Institucional de CDC, Lluís Corominas, va rebutjar ahir comentar aquestes informacions amb l'argument que són assumptes de l'"àmbit privat".

El rotatiu assenyala que, al- menys fins al 2011, Marta Ferrusola i els seus fills Marta, Mireia, Pere i Oleguer tenien comptes a la Banca Privada d'Andorra, en què van fer fins a 11 ingressos en un sol mes -en euros i en dòlars-, el Nadal del 2010, per valor de 3,4 milions d'euros.

El primer dels ingressos de la família Pujol a Andorra, que es van fer del 9 de desembre al 4 de gener del 2011, es va realitzar en el compte de Marta Pujol i va ser de 630.000 euros. El 15 de desembre, una altra filla de Pujol, Mireia, va fer dos ingressos, que sumaven un milió d'euros.