Avui dimecres el cel estarà serè amb intervals de núvols baixos a punts del litoral sud i quadrant nord-est. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, i a altres punts de muntanya del quadrant nord-est i al massís del Port que deixaran el cel una mica ennuvolat durant la tarda. Al final de la jornada es formaran intervals de núvols baixos al litoral sud.

A partir del migdia s'esperen ruixats al Pirineu i a punts del quadrant nord-est. Seran d'intensitat moderada, acompanyats de tempesta i alguns punts amb calamarsa.

Les temperatures màximes seran lleugerament més altes. Oscil·laran entre 26 i 31 ºC al Pirineu i al litoral, entre 28 i 33 ºC al quadrant nord-est i al prelitoral, i entre 31 i 36 ºC al Prepirineu i a la depressió Central.

De cara dijous, el cel seguirà serè amb intervals de núvols al litoral sud. A partir del migdia, com dimecres, creixeran nuvolades al Pirineu. A la tarda no es descarta algun ruixat feble i aïllat a l'extrem nord del Pirineu.

Hi haurà un ambient càlid en general i xafogós al litoral.

Per que fa a les temperatures, s'enfilaran una mica més que dimecres, les mínimes oscil·laran entre 11 i 16 ºC al Pirineu, 16 i 21 ºC al Prepirineu, a la depressió central i al prelitoral, i entre 18 i 23 ºC al litoral. Les màximes, voltaran entre 27 i 32 ºC al Pirineu i al litoral, entre 29 i 34 ºC al quadrant nord-est i al prelitoral, i entre 32 i 37 ºC al Prepirineu i a la depressió Central.