Vuit persones ?-tres homes, tres dones i dos nens- van morir ahir a la tarda en l'accident que va tenir lloc a l'autovia A-7, al seu pas per Coix (Alacant), quan un camió va xocar amb una furgoneta, que va quedar envoltada de flames.

Els morts són els ocupants de la furgoneta, mentre que el conductor del camió està ferit, i les proves d'alcoholèmia i consum de drogues que se li van practicar van donar negatiu, segons informen fonts de la Guàrdia Civil de Trànsit.

El succés va tenir lloc cap a les 16.40 hores al punt quilomètric 543, quan, per causes encara no aclarides, es va produir una col·lisió frontal entre la furgoneta i un camió que transportava tubs de plàstic. Tots dos vehicles van sortir de l'autovia i van caure a una rasa de desguàs per a aigües pluvials. Es va donar la circumstància que el vehicle en què viatjaven les víctimes va quedar envoltat de flames i atrapat entre el camió i una de la parets de la rasa.

El conductor del camió, que presentava múltiples contusions de gravetat, va ser traslladat a l'Hospital General de la Vega Baja, a Oriola (Alacant).