Almenys 17 civils palestins van morir, entre els quals diversos nens, i més de 200 van resultar ferits en un altre bombardeig israelià sobre una escola de l'ONU a la localitat de Beit Hanoun, al nord de Gaza. Testimonis van explicar que projectils de l'artilleria d'Israel, situada escassament a un quilòmetre, van impactar a primera hora de la tarda en aquesta escola de l'Agència de Nacions Unides per als refugiats palestins (Unrwa), on havien buscat aixopluc més de 1.500 persones.

Un dels doctors de l'hospital veí Beit Hanoun al Garbiye va explicar que quatre cossos mutilats, dos dels quals de nens, havien arribat al dipòsit de cadàvers, mentre que la resta havien estat desviats a altres hospitals de la zona, com l'Auda, veí al camp de refugiats de Jabaliya.

El secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon, va confirmar que entre les víctimes de l'atac a l'escola hi ha personal de l'organització. "Estic horroritzat per les notícies d'un atac a una escola de l'Unrwa, a Gaza del nord, on centenars de persones s'havien refugiat", va afirmar Ban Ki-moon.

Aquesta és la segona vegada que les tropes hebrees ataquen una escola de l'ONU en els darrers tres dies, després que dimarts destruïssin part del recinte d'una que està situada al sud de la ciutat de Gaza.

L'Exèrcit israelià va assegurar que durant la tarda Hamàs va llançar diversos coets des de Gaza que van caure a l'àrea on es troba l'escola.

D'altra banda, les aerolínies de tot el món van decidir reprendre ahir els vols cap a l'aeroport de Tel Aviv Ben Gurion després que l'Agència Europea de Seguretat Aèria decidís anul·lar la seva recomanació de no volar-hi.