La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, va anunciar que demanaran una comissió d'investigació sobre el cas Pujol i que l'expresident de la Generalitat "sigui el primer de comparèixer" per explicar la seva herència no declarada a l'estranger.

Segons Sánchez-Camacho, la gravetat de la confessió de Jordi Pujol "no es liquida amb un comunicat". "Ell mateix va dir en el comunicat que estava disposat a donar explicacions davant la justícia i Hisenda, per tant és exigible que també doni explicacions a tots els catalans en seu parlamentària", va assenyalar la presidenta del PPC, que va assegurar que durant 34 anys els catalans han estat víctimes "d'una gran mentida" i un "en-gany històric".

Sánchez-Camacho també ha retret al President català i de CiU, Artur Mas, que situï la revelació de Pujol en l'àmbit estrictament "personal i familiar". "Quan una persona ha presidit el Govern de la Generalitat durant 23 anys, ha format part de la història i de la construcció de l'autogovern i de l'Estat de les autonomies des de Catalunya, no es pot dir des del seu partit, del qual és líder i ha estat fundador, que el frau fiscal és competència a l'àmbit privat i familiar", va afegir. Des del seu punt de vista, no només Jordi Pujol, sinó també CiU, ha de donar explicacions de per què el seu fundador ha estat ocultant durant més de tres dècades aquests fons en paradisos fiscals. Així mateix, ha demanat a Convergència que reflexioni sobre quin paper ha de tenir en el partit l'expresident Pujol.