Un home ha interromput avui la conferència de premsa del president de Catalunya, Artur Mas, en la qual explicava la seva reunió amb el cap de l'executiu espanyol, Mariano Rajoy, amb diversos crits de "Viva España".

L'home, d'uns 30 anys, no ha arribat a entrar al Centre Cultural Blanquerna, on compareix Mas davant els periodistes, i s'ha limitat a cridar des de la porta, segons testimonis presencials de l'incident.

L'individu ha estat obligat a anar-se'n pel personal de seguretat del centre cultural i, una vegada fora, la Policia Nacional li ha demanat la identificació.

Mas, que havia començat la roda de premsa fent una declaració en català, ha vist interrompuda la seva intervenció quan començava a explicar el resultat de la reunió que ha mantingut amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ja en castellà.

En una piulada a les xarxes socials, les joventuts de La Falange han reivindicat l'acció tot dient: «La llibreria Blanquerna blindada, però hem aconseguit entrar. Catalanitat és hispanitat».