Un home va ser detingut després que l'avió en el qual viatjava com a passatger fos escortat per un caça de la Força Aèria britànica (RAF) fins a l'aeroport de Man-chester per una falsa amenaça de bomba. L'aparell, de Qatar Airways procedent de Doha, va aterrar sense problemes i la policia de Manchester va arrestar un individu que suposadament va llançar una amenaça de bomba que va resultar falsa.

La companyia aèria va assegurar que l'avió, procedent de Doha, transportava 269 passatgers i tennia una tripulació de tretze membres, però va declinar oferir més detalls perquè, va explicar, "la investigació està ara en mans de la policia".

L'alerta de seguretat es va produir cap a 2/4 d'una, quan el pilot va alertar a les autoritats sobre l'existència d'un "possible artefacte a bord". "La gent veurà la policia i altres agències a l'aeroport i les seves instal·lacions. Els demanem que no s'alarmin. La nostra resposta serà tan exhaustiva com proporcionada, mentre que la nostra principal preocupació són les persones a bord i en els voltants de l'aeroport", va assegurar un responsable policial.