El president del govern, Mariano Rajoy, acudirà avui al migdia al palau de Marivent per a la seva primera reunió a Mallorca amb FelipVI, en la qual examinaran la situació política i les perspectives econòmiques d'Espanya, qüestions internacionals i les gestions per atendre els espanyols afectats d'Ebola.

Rajoy té previst arribar cap a 2/4 d'1 del migdia a Marivent, la residència estiuenca de la família reial a Mallorca, i compareixerà davant els mitjans informatius al final de la seva entrevista amb el monarca. Després, tornarà a reunir-se amb ell en un dinar que li oferirà Felip al palau, segons han informat a Efe fonts oficials.

El primer despatx d'agost entre el nou cap d'Estat i el president del govern serà també l'únic que celebrin a Mallorca, ja que, probablement, Felip tornarà la setmana que ve a Madrid, on tindrà lloc la següent reunió entre tots dos.

S'espera que Rajoy arribi a Palma després d'haver passatuns dies al Parc Nacional de Doñana i abans de reprendre les seves vacances amb la seva família a la localitat de Ribadumia (Pontevedra), des d'on es traslladarà en data no confirmada cap a Santiago de Compostel·la per entrevistar-se amb la cancellera alemanya, Angela Merkel.