La policia ha detingut una dona de 18 anys a Alcoi (Alacant) com a presumpta autora de la mort del seu nadó, que va ser trobat en un contenidor, segons han confirmat a Efe fonts de la Policia Nacional d'Alacant.

Les mateixes fonts han explicat que la jove, de nacionalitat espanyola i nascuda a Colòmbia, va acudir abans-d'ahir a la nit, poc abans de les 22.15 hores, a l'hospital comarcal Verge dels Lliris d'Alcoi amb símptomes d'haver donat a llum instants abans.

En preguntar els sanitaris on era el seu fill, la noia no va facilitar cap informació sobre el seu parador, de manera que el centre hospitalari va avisar les autoritats.

Després de ser informats, agents de la Policia Nacional van localitzar el cos sense vida del nadó dins d'un contenidor situat a prop del domicili de la jove, al carrer Perú, i més tard la van detenir com a suposada autora de la mort del seu fill.

Ahir a la tarda la jove estava hospitalitzada sota vigilància policial. Pel que sembla, la noia va parir a casa i després hauria llançat el seu nadó al contenidor abans de anar a l'Hospital d'Alcoi per ser atesa.