Almenys 44 persones van morir i onze van resultar ferides després que un autobús caigués dissabte per un precipici després d'un xoc entre tres vehicles a la regió autònoma del Tibet (sud-oest). L'autobús va caure per un precipici de 10 metres després de topar amb un esportiu i un camió a l'Autovia Nacional del Comtat de Nyemo, al Tibet, explicava ahir el govern regional. El sinistre va tenir lloc a les 16.25 hora local del dissabte (8:28 GMT) i ha causat una important commoció a la regió, motiu pel qual les autoritats ja han obert investigacions.

Els passatgers, principalment turistes, procedien de províncies com Anhui (est), Xangai (est) i Hebei (centre). Quatre persones es trobaven en el cotxe esportiu i una al camió, però encara no s'ha informat del seu estat.

Els ferits van ser desplaçats a diversos hospitals de Lhasa, la capital del Tibet, i no n'hi havia cap de greu entre aquests.

Mentre s'inicia una investigació per esbrinar la causa de l'accident, la policia ha detingut alguns gerents de l'Agència de Viatge Feixiang i de la Companyia de Vehicles Shengdi, pel que sembla implicats en la gestió de l'autobús.

D'altra banda, el govern regional va organitzat una reunió d'emergència per ahir, diumenge, i va ordenar que comenci una supervisió de l'estat de les carreteres de la zona per evitar més accidents fatals.