L'Ajuntament de Sabadell ha obert un expedient d'investigació per aclarir el presumpte cas d'abús que la Policia Municipal hauria comès en un control d'alcoholèmia.

La investigació interna s'ha obert com a conseqüència de l'aparició d'un vídeo a YouTube on es veu una dona que interpel·la els agents de la Policia Municipal després de practicar-li un control d'alcoholèmia. La dona pregunta a l'agent si es pot practicar un control d'alcoholèmia si el cotxe està aparcat, a la qual cosa l'agent li respon: "m'ho puc inventar, després vaig a sa senyoria i li explico una mentida".

Segons el consistori vallesà, els fets van succeir el 12 d'agost passat a les 7.50 hores, quan els Mossos d'Esquadra van requerir la presència dels agents de la Policia Local per fer una prova d'alcoholèmia. El test es va realitzar a la conductora d'un vehicle que hauria estat circulant a alta velocitat per la ronda d'Europa de la localitat, i en les proves hauria superat la taxa d'alcohol permesa.

En un comunicat, el consistori "lamenta que un dels agents de la Policia Municipal respongués a la provocació de la persona que estava gravant el vídeo amb uns comentaris que no corresponen als valors, honorabilitat i bon procedir del cos de la Policia Municipal".