Continua en estat molt greu la dona que va caure ahir del terrat d'un habitatge de Sitges (Garraf) amb quatre amics quan va cedir la barana en la qual s'havien recolzat per fer-se un foto.

Segons han informat avui a Efe fonts de l'hospital de Bellvitge (Barcelonès), la dona està ingressada en la Unitat de Cures Intensives del servei d'urgències d'aquest centre hospitalari i pateix fractures múltiples com a conseqüència de la caiguda des del terrat, situada a uns sis metres d'altura. L'estat dels altres quatre ferits, ingressats en diferents centres hospitalaris, és menys preocupant, encara que dos d'aquests segueixen en estat greu.

Els fets van ocórrer cap a les 17.00 hores d'ahir en un habitatge situat al carrer del Garraf de Sitges, quan un grup de cinc persones, quatre homes i una dona d'entre 44 i 49 anys, es disposaven a fer-se una selfie al terrat de l'immoble, de dos pisos. El grup, cinc amics i veïns de Sitges que estaven passant la tarda a casa d'un d'aquests, es va recolzar a la barana del terrat per fer-se la foto però aquesta va cedir pel pes i tots van caure al buit des del terrat, situat a uns sis metres de terra.