La calma va tornar a Ferguson (Missouri, EUA), després d'una nit de protesta pacífica i sense incidents gràcies a la visita del fiscal general dels Estats Units, Eric Holder, que va garantir una investigació "justa", "exhaustiva" i "independent". Després d'una nit de calma, el fiscal general va assenyalar la necessitat de "reconstruir" una relació de confiança entre les forces de seguretat i les comunitats on serveixen per garantir un tracte "just i igualitari".

Holder, el primer fiscal general negre de la història dels Estats Units, va assenyalar que aquest incident ha fet sortir a la superfície "tensions subjacents" existents durant anys a Ferguson i que "bullen a foc lent" també a altres comunitats del país.

Durant la seva visita a Ferguson, una ciutat a vint quilòmetres de Saint Louis, es va reunir amb familiars de Brown, "que, com molts a Ferguson, volen respostes", va explicar Holder, el qual, a més de com a fiscal general, els va parlar com a pare d'un adolescent, va detallar. Holder va dir entendre la "desconfiança" en les forces de seguretat generada a algunes comunitats, però va assegurar que el departament de Justícia seguirà tenint cura de Ferguson i mantindrà el diàleg iniciat després d'aquest succés sobre la necessitat d'un acostament.

El governador de Missouri, Jay Nixon, va ordenar la retirada de la Guàrdia Nacional de la localitat de Ferguson. "Mentre continuem veient millores, he ordenat a la Guàrdia Nacional de Missouri que comenci sistemàticament el procés de retirar-se de la ciutat de Ferguson", va explicar el governador. La Policia ha arrestat 163 persones, de les quals només 7 eren d'aquesta localitat, des que van començar les protestes.