El govern de la Comunitat de Madrid ha reclamat a la delegació del Govern a Madrid que prengui "mesures extraordinàries" per detenir el pederasta que suposadament ha comès diversos segrestos a la capital, posar fi al clima de "inseguretat" i "intranquil·litat" i "tornar el carrer als nens".

L'executiu madrileny va fer aquesta demanda l'endemà de transcendir un possible intent de segrest d'una menor a la localitat de Coslada, i uns dies després del rapte d'una nena en un parc del carrer Torquemada de la capital.

Segons el govern, els pares no estan portant els fills als parcs per por del que pugui passar, i ha instat la delegació que prengui les mesures que calguin per poder capturar el responsables o responsables d'aquests successos.

L'exigència de mesures extraordinàries per tal de detenir el pederasta per part de la Comunitat de Madrid s'ha produït precisament hores després que la delegada del govern a Madrid, Cristina Cifuentes, hagi recomanat no caure en l'"alarmisme" perquè la investigació policial està sent "molt minuciosa".