Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir al matí un home de 70 anys, acusat d'assassinar una dona de 48 en un domicili del barri barceloní de l'Eixample, segons va informar la policia catalana. El crim va ocórrer cap a les 9 del matí en un pis del carrer Còrsega de la capital catalana, on l'ancià, de nacionalitat espanyola, va assassinar presumptament a ganivetades la víctima, de la mateixa nacionalitat i que residia amb ell.

Va ser un veí qui va alertar del crim els Mossos d'Esquadra, que quan es van desplaçar fins al lloc amb els equips del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van trobar el cos sense vida de la dona, i després van procedir a detenir l'ancià com a presumpte autor de l'homicidi. La policia està encara investigant les circumstàncies del crim i la relació entre la víctima i el detingut per aclarir el mòbil de l'assassinat.

Entre d'altres diligències, els agents dels Mossos d'Esquadra estan a l'espera d'interrogar el detingut per descobrir quina relació tenia amb la víctima i determinar si pot tractar-se d'un cas de violència masclista.