Alemanya ha rebut el seu primer infectat amb el virus d'Ebola, un treballador de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) destacat fins ara a l'Àfrica Occidental, segons han confirmat les autoritats sanitàries de la ciutat-estat d'Hamburg. El pacient, que podria ser un ciutadà senegalès -encara no hi ha confirmació oficial-, procedeix de Sierra Leone i serà tractat en la secció especialitzada en malalties tropicals de la clínica universitària d'Hamburg-Eppendorf (UKE), segons diferents mitjans locals.

El director de l'UKE, Ansgar Lohse, ha indicat en roda de premsa que per "respecte a la privacitat del pacient" el centre no "difondrà la seva situació clínica", però ha subratllat que l'atenció al contagiat amb el virus d'Ebola "no suposa un risc extra" per al país.

Lohse va indicar així mateix que el treballador de l'OMS infectat va arribar ahir cap a les deu del matí a Hamburg en un avió especialment condicionat per al seu trasllat.

A continuació, el malalt va ser introduït en una ambulància "aïllada" i traslladat en un comboi policial al centre hospitalari perquè un "equip especialitzat" es faci càrrec d'ell en una "unitat especial".