Una nena de 9 anys d'edat va disparar accidentalment i va matar el seu instructor de tir en un camp de tir a l'aire lliure d'Arizona amb una pistola metralladora Uzi de fabricació israeliana quan el fort retrocés de l'arma va fer que en perdés el control.

La policia va explicar que Carlos Vacca, de 39 anys, havia estat al costat de la nena al camp de tir Última parada, a White Hills, prop de la frontera amb Nevada, dilluns al matí, per mostrar-li la forma de disparar l'arma automàtica.

Quan la nena va prémer accidentalment el gallet, el retrocés li va fer perdre el control de l'arma i Vacca va rebre un tret al cap, segons la declaració l'oficina del xèrif del comtat de Mohave.

Vacca va ser traslladat a la propera Las Vegas, on va ser declarat mort. Un portaveu de l'oficina del xèrif no sabia quantes bales havia rebut o quin model de Uzi estava disparant la menor.

L'oficina del xèrif del comtat de Mohave va donar a conèixer un vídeo que mostra els moments just abans de l'accident.

Alguns models Uzi són capaços de disparar fins a 1.700 trets per minut, o gairebé 30 trets per segon, segons el lloc web del fabricant.

La nena, a qui la policia no va identificar, estava en el camp de tir a l'aire lliure amb els seus pares.

Última parada, que inclou un restaurant, bar i parc de tir, té un programa "Burgers and Bullets" (hamburgueses i bales), que ofereix als clients dinar i utilitzar el camp de tir, on poden escollir entre més de 20 armes automàtiques per disparar, segons el seu lloc web.