Trias ha qualificat de "molt greu" el llançament de pedres contra els agents de la Guàrdia Urbana protagonitzat aquest dijous per alguns venedors ambulants al Passeig de Gràcia. Són gent que estan "en l'alegalitat", no pot ser que responguin així "quan se'ls crida l'atenció". "Actuarem amb tota la contundència per enxampar-los i portar-los davant la justícia".

L'alcalde també ha confirmat l'anunci fet pel grup municipal del PPC d'una nova comissaria per al barri de la Barceloneta. "És una cosa que fa temps que es discuteix" i ara s'està a punt de tancar la compra d'aquest edifici que pertany al ministeri d'Interior i que havia estat ocupat en temps dels Jocs Olímpics per la policia estatal. L'equipament, situat al passeig Joan de Borbó, serà per a la Guàrdia Urbana però també pot acabar sent compartit amb els Mossos d'Esquadra.

L'alcalde ha reiterat, però, que una altra de les peticions, tancar els apartaments turístics que són legals, està fora del seu abast justament per ser legals. Sí que actuaran contra "els il·legals" i contra els que alteren la convivència.