Miguel Bosch, de 51 anys i veí de Sant Feliu Sasserra, té vetada des d'ahir i de forma temporal l'entrada al Parlament, per la salutació feixista que hi va fer en la sessió de dimecres, d'on va ser expulsat juntament amb cinc persones més que hi assistien com a convidades pel PP. Bosch nega rotundament que darrere el seu gest hi hagués una intenció feixista.

Bosch va néixer a Barcelona, però es va casar amb una bagenca i fa una vintena d'anys que viu a Sant Feliu Sasserra. També se'l veu sovint per Artés. Feia temps que treballava com a operari d'una empresa fent revisions de comptadors de gas, fins que va quedar a l'atur fa poc més d'un any. Es defineix com a "centrista i constitucionalista, i ni tan sols estic vinculat a cap grup polític". Pertany al Moviment del 12-O, i admet que n'és un dels principals actius, "però res més".

Dimecres va assistir a la sessió parlamentària com a convidat "però en el meu cas no va ser una invitació directa del partit", sinó del qui fou cap de llista del PP a Tona, Francisco Ribas, a qui coneix com a integrants que són del Moviment del 12-O.