La derrota dels populars a les urnes andaluses podria estar passant factura al PP. Així ho considera la portaveu del partit a Castella-La Manxa, Carmen Riolobos, que acusa dirigents del seu partit d'intentar "desestabilitzar al partit". La denúncia de Riolobos, càrrec de confiança de la número dos del partit, María Dolores de Cospedal, posa sobre la taula la mala relació que mantenen la secretària general i el vicesecretari de Política Autonòmica i Local, Javier Arenas.

Tot i que en cap moment el citava, la formació ha entès que Riolobos podria referir-se a Arenas. "Els que van perdre Andalusia, que no han guanyat mai o que no s'han presentat a unes eleccions o, fins i tot, que no saben res de política, s'estan dedicant a desestabilitzar el PP", afirma. Els populars van viure a les recents eleccions andaluses el seu pitjor resultat des de 1990, ja que van perdre 17 escons respecte al 2012.

Riolobos afegeix que "a escassos dies de les eleccions autonòmiques i municipals, en un exercici d'irresponsabilitat, aquests perdedors desestabilitzen el partit, al seu president, Mariano Rajoy, i a la seva secretària general, María Dolores Cospedal.