La delegació madrilenya de Ciutadans (C's) ha suspès de militància Carlos López Martín, membre de la branca juvenil del partit, arran dels seus comentaris racistes i xenòfobs a la xarxa social Twitter en contra dels catalans i els llatins.

Entre aquestes missatges, hi figuren piulades com "Només hi ha una cosa pitjor que un català i no és un gavatxo; és un altre català". L'expulsat va difondre aquests missatges a mitjan 2012 des del seu compte personal en aquesta xarxa social, ara bloquejat.

Després que es coneguessin els missatges publicats per López Martín, el partit va voler desmarcar-se del jove assegurant que aquest no tenia cap paper important en el sí de la formació.

En aquest sentit, el portaveu madrileny de C's, Juan José Mateo, va declarar ahir que el jove "és una persona sense cap càrrec i avui -ahir per al lector- s'ha procedit a donar-lo de baixa com a afiliat. No era res en el partit", va apuntar.

Tot i això, López Martín es presentava a les xarxes socials com a

del grup de treball de joves a Madrid i C's Madrid, a través del seu perfil a Twitter, va arribar a elogiar-lo l'abril del 2014 assegurant que feien falta "més joves com ell".