Fiscalia de Lleida demana un any i tres mesos de presó per al raper lleidatà Pablo Hasél per la cançó amb amenaces de mort a l'alcalde de Lleida, Àngel Ros. El tema, que portava per nom 'Menti-Ros' es va publicar a la plataforma Youtube el passat 5 de desembre i posteriorment l'alcalde va denunciar el cas a la justícia que va ordenar la retirada del vídeo. L'escrit de fiscalia remarca que la cançó conté expressions dirigides a l'alcalde com ''Àngel malparit, et mereixes un tret, t'apunyalaré, m'has arruïnat, t'arrancaré la pell a tires (...)''. Hasel ja va ser condemnat per l'Audiència Nacional per un delicte d'enaltiment del terrorisme per lletres d'altres cançons.

La fiscalia de Lleida considera que Pablo Hasél ha comès un delicte d'amenaces a l'alcalde de Lleida per la lletra de la cançó 'Menti-Ros' on, entre d'altres, feia servir expressions com ''et mereixes una bala, una ganivetada a l'abdomen'' (...) o també, '' que li fotin una bomba que rebentin les seves entranyes i que les seves cendres les posin a la porta de la Paeria''.

Fiscalia també acusa a Hasél d'haver publicat al cap de cinc dies un vídeo de resposta a la mateixa plataforma amb el títol de ''Un alcalde miserable, no un Déu'', on deia que ''si em tanquen a la presó per això, et juro que encara que sigui la darrera cosa que faci te'n penediràs tota la vida, paraula. Pren-t'ho com amenaces, si vols, no és gratuït, és una resposta a què encara em vols fotre més la vida''.

El raper Pablo Hasél ja va ser condemnat per l'Audiència Nacional a 2 anys de presó per un delicte d'enaltiment del terrorisme per cançons de suport a els GRAPO o ETA, entre d'altres. La condemna va ser ratificada pel Tribunal Suprem el mes passat.