El director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, assegura que la presidenta del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alícia Sánchez-Camacho, no va dir la veritat aquest divendres durant la seva compareixença en la comissió parlamentària contra el frau. "Ella va anar ahir al Parlament a mentir perquè és una mentidera compulsiva", ha dit contundent Marco en una entrevista a 'El Suplement' de Catalunya Ràdio. Marco assenyala que la líder popular sabia que la seva conversa amb Victòria Álvarez seria gravada, ja que era una encàrrec d'algú del seu "entorn personal". Tot i així, el director de Método 3 s'ha negat a dir qui era aquesta persona, emparant-se al secret professional.

Per altra banda, Francisco Marco certifica que Victòria Álvarez desconeixia que l'estaven gravant. Però al contrari del que va fer divendres l'ex-parella de Jordi Pujol Ferrusola -donant el nom de l'ex-secretari d'organització del PSC, José Zaragoza-, ell s'ha negat a dir qui va ser la persona que va encarregar l'enregistrament al restaurant 'La Camarga' per respectar el "secret professional", comparant la confidencialitat que es requereix a un investigador privat a la d'un metge o un religiós amb el secret de confessió.

Marco ha estat especialment dur i crític contra Alícia Sánchez-Camacho. "No la conec personalment. Ni la vull conèixer", ha etzibat per després desafiar-la: "Que vagi a querellar-se contra mi. Si jo el que vull és que es querelli!" ha exclamat. "Així, totes les armes que tinc sota secret professional, me les obrirà per jo poder anar a un tribunal i així poder-me defensar", ha afegit.

En aquest sentit, el director de l'agència de detectius ha denunciat les pressions a les que va ser sotmès quan es va fer pública l'existència de la gravació de la conversa entre Sánchez-Camacho i Álvarez. "Vaig tenir 45 policies al despatx", ha indicat, en part per explicar perquè va acceptar l'acord judicial pel qual la líder del PPC va rebre de Método 3 una compensació de 80.000 euros per els danys morals provocats per una "intromissió il·legítimia a l'honor". "El d'ella valdrà 80.000 euros. Però el meu honor val molt més", ha dit Marco, que també ha lamentat el tracte rebut per part d'alguns mitjans de comunicació. "M'han dit que era 'un espia dolent'. Jo sóc un detectiu privat", ha reivindicat.