La president de l'ANC, Carme Forcadell, ha dit durant una pausa de l'assemblea General que actes com el d'aquest diumenge demostren que la força del procés continua viva malgrat el que diuen alguns. En aquest sentit, ha remarcat que ja han omplert el Palau Sant Jordi per a l'acte que es preveu per abans de les eleccions municipals, ''ja no hi cap ni una agulla i encara no hem fet ni la roda de premsa''. Per això, Forcadell ha dit que ''ens posin a prova'' i ja veuran si ha baixat el ''suflé''.

D'altra banda, i malgrat està en ple procés de votacions de les esmenes al Full de Ruta, Forcadell ha dit que inclourà una ''possibilitat remota'' sobre la llista unitària en vista a les eleccions plebiscitàries del setembre, però que en qualsevol cas, després de l'acord entre els partits només s'hauria de posar en marxa com alternativa en cas que fracassessin totes les altres parts del procés.

Finalment, Foracadell ha dit que aprofitarà el seu discurs, el darrer com a presidenta de l'ACN, per donar les gràcies pel ''privilegi'' que li ha suposat estar al capdavant de l'Assemblea i que tot continuarà ''exactament igual'' perquè els que vindran ho faran ''igual o millor que nosaltres''.