La negociació sobre salaris entre els màxims dirigents d'UGT i de CCOO i de les patronals, CEOE i CEPIME, "ha anat bé" i les dues parts s'han citat per a una nova reunió la setmana que ve per seguir avançant en les negociacions, van informar ahir a Efe fonts properes als agents socials.

A la reunió d'ahir hi van participar els secretaris generals d'UGT, Cándido Méndez, de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i els president de la CEOE, Juan Rosell, i de CEPIME, Antonio Garamendi, i encara que no es va parlar d'una xifra concreta de pujada salarial, els interlocutors es van mostrar optimistes al final de la trobada.

En aquest sentit, fonts sindicals van afirmar a Efe que la reunió "ha anat bé perquè encara continua el compromís que segueixen negociant" i perquè a més no s'han establert "línies vermelles". "La patronal està disposada a parlar de salaris, ocupació i d'ultraactivitat", van afegir, i van assegurar que la patronal no ha posat sobre la taula una xifra concreta d'alça salarial perquè "no era un tema quantitatiu". Així mateix, fonts de la patronal també es van mostrar optimistes després de la trobada, ja que la negociació continua oberta.