L'alcalde de Lleida (Segrià), Àngel Ros (PSC), ha presentat recentment contra la seva exprimera tinent d'alcalde Marta Camps una querella via judicial per injúries i calúmnies després que Camps l'acusés de diverses irregularitats.

Així ho van revelar ahir fonts municipals després que s'hagi sabut que la Fiscalia de Lleida ha arxivat la denuncia presentada el 20 de febrer passat per l'alcalde contra la que havia estat la seva mà dreta.

"Tenim total respecte per la decisió de Fiscalia, però cal esperar que es resolgui la querella presentada via judicial", van indicar des de l'Ajuntament.

Ros va acudir primer a la Fiscalia perquè el ministeri púbic valorés si hi havia indicis de delicte en les declaracions realitzades per Camps contra ell.

No obstant això, la Fiscalia considera que no, a causa que no es compleixen els requisits perquè les seves afirmacions constitueixin un delicte d'injúries i calúmnies, ja que en les seves afirmacions la regidora mai va atribuir cap delicte a l'alcalde. La Fiscalia considera que Camps no va actuar "amb coneixement de la seva falsedat o temerari menyspreu cap a la veritat", ja que el que va denunciar públicament també ho va denunciar davant les autoritats competents, i considera que les seves paraules, que no van ser insultants en cap moment, són habituals dins de la contesa política.