La Policia Nacional va detenir per haver assetjat a Internet la presentadora de TVE Lara Siscar dos homes que van arribar a crear fins a 30 perfils diferents en diverses xarxes socials per enviar-li missatges amenaçadors, vexatoris i denigrants. Sense relació entre tots dos, un dels dos arrestats va abordar la periodista en dues ocasions pel carrer davant la negativa reiterada de la víctima a mantenir una trobada personal amb ell, informa la policia en un comunicat.

La investigació va començar després d'una denúncia de Siscar en la qual manifestava que des de feia més de dos anys que era assetjada i humiliada a través dels seus perfils professionals a les xarxes socials, el que va provocar que hagués de deixar de publicar missatges i fins i tot es va plantejar tancar tots els seus perfils públics.

El modus operandi dels assetjadors consistia a "replicar públicament amb insults i afirmacions de caràcter vexatori qualsevol comentari realitzat per la presentadora", i fins i tot van arribar a publicar fotos personals en "actitud denigrant i humiliant". Els autors dels comentaris van "sotmetre la presentadora a una situació de setge i desprestigi constant", segons la policia.