La Fundació Clínica Corachan va lliurar ahir a la tarda les beques per a postgraduats en grau d'Infermeria, en un acte encapçalat pel president de la fundació, Javier Moll, i que es va celebrar a l'auditori de la clínica.

En aquesta segona edició, s'han premiat cinc alumnes de les escoles que fan la formació pràctica a Clínica Corachan i que han destacat pels seus mèrits acadèmics en la promoció 2011-2015. Té una dotació de 2.000 euros per beca i contribueix a finançar part dels estudis de postgrau en alguna de les vessants de ciències de la salut.

En els últims cinc anys, Clínica Corachan ha ampliat l'oferta de places per a alumnes en pràctiques de grau d'infermeria, i ha arribat a doblar-la. En el darrer curs, més de 90 alumnes s'han format al centre.

El president de la fundació, Javier Moll, el patró delegat, Bartolomé Martínez, i els patrons Arantxa Moll, Nicolás Guerrero i Joan Sancho, van entregar les beques als alumnes: Omaira Barreto, del Campus Docent de Sant Joan de Déu; Marta Martí, de la facultat de Ciències de la Salut i Benestar de Vic; Marta Ballesteros, de l'Escola Superior d'Infermeria del Mar, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra; Iris Franco, de l'Escola Universitària d'Infermeria Gimbernat; i Saray Álvarez, de la facultat de Ciències de la Salut Blanquerna. L'acte va incloure la ponència de Borja Vilaseca, escriptor i professor d'universitat, que va impartir una conferència sobre l'autoconeixement com a eina per desenvolupar el creixement personal i la intel·ligència emocional, i millorar així la relació amb les persones que ens envolten.

El president de la fundació va cloure l'acte destacant la formació de professionals de la salut com un dels eixos principals de la fundació i va anunciar un augment de la dotació de les beques a 4.000 euros per a la propera edició i va anticipar altres projectes que es posaran en marxa aquest any.