El ministeri de l'Interior egipci va anunciar ahir que ha desarticulat tres "cèl·lules terroristes" que pretenien "atemptar contra l'Exèrcit i els serveis de seguretat" i que estaven lligades a l'organització Germans Musulmans. En el marc d'aquesta operació, la Policia ha arrestat dotze persones i ha confiscat armes i una gran quantitat de municions de diferent tipus.

Els integrants de les cèl·lules, les edats de les quals van dels 20 i als 49 anys, van ser suposadament reclutats per un exdirigent dels Germans Musulmans, identificat com Ragab al Humsi pel ministeri de l'Interior, encara que el seu nom no figura entre els detinguts.

Una font policial va informar ahir que les forces de seguretat continuen la cerca d'Al Humsi, que també és acusat per les autoritats de finançar als arrestats.

Segons el comunicat, les cèl·lules estaven coordinades entre si i planejaven atacar instal·lacions militars i de seguretat per "atemorir els ciutadans i obstaculitzar l'aplicació de la constitució" arreu del territori egipci.

Així mateix, els grups buscaven "desestabilitzar la situació al país i perjudicar l'economia per enderrocar a l'Estat" egipci.