Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un home, de 35 anys, com a presumpte autor del doble homicidi de la seva mare i la seva germana, de 60 i 36 anys respectivament. Segons fonts properes a la investigació, va ser l'home qui va trucar al telèfon d'emergències alertant dels fets, a l'interior d'un pis de la Gran Via de les Corts Catalanes de la capital catalana.

L'avís es va produir poc després de 2/4 de 8 del matí. Al lloc dels fets s'hi van dirigir diverses dotacions policials, que van practicar la detenció al mateix domicili l'home, de nacionalitat dominicana i veí de Barcelona, com a presumpte autor dels fets. Els cas està ara sota investigació policial.

Un dels veïns de les víctimes va explicar als mitjans que a les sis del matí va sentir uns crits, però que va pensar que eren uns nens jugant. "Han estat trenta segons i després silenci absolut", va relatar el veí, que va dir que una hora després havia arribat l'ambulància.

Aquest, però, no va ser l'únic succés violent que ha tingut lloc aquest cap de setmana a l'estat. A Arbo (Pontevedra) la matinada de dissabte es van trobar els cadàvers d'una dona de 30 anys i un home de 36 tirotejats amb una escopeta de caça dins el seu cotxe.

I ahir a Oviedo, a Astúries, un home de 65 anys va agredir l'anciana que cuidava en el seu habitatge a la localitat de Pravia per després tornar a casa seva, matar la seva dona i suïcidar-se. Avisats per l'anciana, agents de la Guàrdia Civil es va traslladar al domicili del seu suposat agressor i van descobrir els dos cadàvers.